Veter v laseh v Občini Vransko

Veter v laseh v Občini Vransko

  • 21.06.2022
  • Na treh lokacijah po Občini Vransko (na športnem igrišču pri Športni dvorani Vransko, na igrišču v Prekopi in v športnem parku na Ločici pri Vranskem) se je okoli 70 mladih in njihovih staršev pomerilo in pozabavalo v nogometu, odbojki na mivki, ježi konj, gasilskih veščinah, ritmični gimnastiki, balinčkanju, 1000 gibov in vrvni tehniki.

K sodelovanju so povabili društva in klube, ki delujejo v njihovi Občini. Na športnem igrišču pri Športni dvorani Vransko so se predstavili:

NK Vransko je pripravil poligon za izvajanje nogometnega treninga, Klub za ritmično gimnastiko Špička je učil osnov gimnastike, Konjeniški klub Islander je z ježo konj razveselil prav vsakega, ki je prišel na dogodek, Vranske lastovičke so pokazale 1000 gibov za vsakodnevno razgibavanje telesa, Center jamskih doživetij je obiskovalce seznanil z vrvno tehniko, ki jo uporabljajo pri raziskovanju podzemlja, Medgeneracijski center Vransko je pripravil družabno-športne igre, Športni park na Ločici pri Vranskem so zasedli ljubitelji odbojke na mivki ter ŠRD Ločica so poskrbeli za pravi trening - turnir odbojke na mivki.

Športno dogajanje so popestrili gasilci iz PGD Vransko, ki so prikazali uporabo gasilske tehnike in s prijetno ohladitvijo (vodna zavesa). Spremljala jih je dobra volja, lepo vreme in športni duh. Vsaj za nekaj ur so pozabili na računalnike, risanke, tablice, telefone …

Zapisala: Občina Vransko