PREDZADNJI DAN POLN DOŽIVETIJ

PREDZADNJI DAN POLN DOŽIVETIJ

  • 07.08.2015
  • Program predzadnjega dne je bil še posebej pester in bogat, saj smo imeli številne obiskovalce - od poučnih do zabavnih, ki so se nam utrnili v spomin.
Program predzadnjega dne je bil še posebej pester in bogat, saj so nas obiskali številni obiskovalci. Po zajtrku so nam reševalci iz Mozirja razložili posebnosti poklica reševalcev in razkazali rešilni avtomobil in medicinske aparate, ki jih uporabljajo pri reševanju človeških življenj. Sledil je atraktiven nastop čarovnika iz Francije z umetniškim imenom Magique Michel, ki je požel kar nekaj smeha.
 
Po kosilu smo se kopali v Savinji, nato pa smo uživali v vodnih igrah, kjer je potekala tudi prava bitka z vodnimi baloni. S sireno so se pripeljali gasilci iz Mozirja in otrokom pripravili pravo gasilsko veselico z igrami in jih poučili o delu gasilcev. Prišli so tudi trenerji iz Društva ameriškega nogometa Gold diggers in predstavili ta v Sloveniji vse bolj popularen šport.
 
Zvečer se je tokrat zaključil malo drugače. Žurali smo in plesali pozno v noč, v disko zabavi smo uživali prav vsi - otroci in mentorji.