NOVE UGODNOSTI ZA LOKALNE IZVAJALCE

NOVE UGODNOSTI ZA LOKALNE IZVAJALCE

  • 15.05.2015
  • Za lokalne izvajalce smo pripravili pester nabor promocijskega materiala. Poleg tega je na voljo tudi brezplačna izposoja maskot - Športko in Vihra se že veselita igre z otroki. Dogovorili smo se tudi z Mini Planico.
Z veseljem vam sporočamo, da smo se letos dogovorili za izredno ugodno ponudbo animacije Mini Planica za izvajalce akcije Veter v laseh. V kolikor želite otrokom omogočiti, da se tudi sami preizkusijo v vlogi Petra Prevca, Jurija Tepeša in ostalih slovenskih orlov, so vse informacije o Mini Planici podane na povezavi (klikni na povezavo): Mini Planica. Fotografije pa si lahko ogledate na njihovem FB profilu: https://www.facebook.com/miniplanica.si.
 
PROMOCIJSKI MATERIAL
Poleg tega smo za lokalne izvajalce pripravili bogat nabor promocijskega materiala akcije Veter v laseh. Plakati in vetrolovčki so za izvajalce akcije Veter v laseh brezplačni, preostali promocijski material izvajalcem akcije sofinanciramo v višini 40%. Na voljo so majice (zelene in bele barve), diplome, zahvale za prostovoljce, medalje (zlata, srebrna, bronasta), zapestnice, zastava, torba za copate, bombažen pulover s kapuco, tattoo in kartončki poligonov. Poleg tega so na voljo tudi obesek za ključe, zložljiv frizbi, EKO lesene medalje in kresničke do razprodaje zaloge. Poleg tega je možno naročiti tudi lepe tekaške majice in bidone projekta Slovenija v gibanju.
 
Promocijski material naročite preko spletne trgovine na naši spletni strani www.vetervlaseh.si, in sicer najkasneje 15 dni pred prireditvijo. V primeru naročila večjega števila majic priporočamo naročilo 21 dni pred prireditvijo. 
 
IZPOSOJA MASKOTE AKCIJE: ŠPORTKO IN VIHRA
Športna unija Slovenije organizatorjem - lokalnim izvajalcem prireditev omogoča brezplačno izposojo maskot akcije Veter v laseh, Športka in Vihre. Maskoto je potrebno predhodno rezervirati ob prijavi termina prireditve oziroma najkasneje 7 dni pred prireditvijo. Za prevoz maskote poskrbi lokalni izvajalec. V kolikor je na izbrani termin zgolj ena prireditev na nacionalnem nivoju, je možna izposoja obeh maskot. V primeru, da na izbrani termin poteka več prireditev, si posamezni lokalni izvajalec lahko izposodi samo eno maskoto. Prednost imata izvajalca, ki sta najhitreje rezervirala maskoto.
 
SLOVENIJA V GIBANJU in VETER V LASEH
Vašo prireditev Veter v laseh lahko prijavite v novi projekt SLOVENIJA V GIBANJU na spletni strani www.slovenijavgibanju.si. Z vključitvijo v projekt skladno s številom udeležencev na vašem dogodku ali vadbi pridobite brezplačno majice za organizatorje (kvalitetne tekaške), personaliziran transparent, bidone in vrsto drugih ugodnosti. Več informacij o tem projektu lahko dobite na elektronskem naslovu svg@sportna-unija.si.