PRIČENJA SE NOVA SEZONA VETER V LASEH

PRIČENJA SE NOVA SEZONA VETER V LASEH

  • 12.05.2015
  • V teh dneh se pričenja nova sezona vseslovenske akcije Veter v laseh. Ta teden so na sporedu že prve prireditve, kjer se bodo otroci in mladostniki preizkusili v raznovrstnih gibalnih izzivih.
V teh dneh se pričenja nova sezona vseslovenske akcije Veter v laseh – s športom proti zasvojenosti, ki otroke in mladostnike navdušuje že 20 let. Ta teden so na sporedu že štiri prireditve za otroke na različnih koncih Slovenije, in sicer:
  • Vrhnika, 12.05.2015
  • Murska Sobota, 13.05.2015
  • Cerkvenjak, 14.05.2015
  • Loška Dolina, 16.05.2015
Mladi se bodo preizkusili v raznovrstnih športnih aktivnostih in gibalnih izzivih, kot je košarkarski poligon, nogometni poligon, odbojkarski poligon, atletski poligon, gimnastični poligon, ples brez mej, poligon orientacije, teniški poligon, tradicionalne igre na prostem ipd., ter v poljubnih animacijah športnih panog, ki so priljubljene v lokalnem okolju. Poleg tega bodo ustvarjali na temo zdravega življenjskega sloga na kreativnih delavnicah. Maskoti Športko in Vihra bosta spodbujali otroke, da bodo še z večjim veseljem športno aktivni.
 
Veter v laseh je namenjen promociji športa in gibanja med otroki in mladostniki kot zabavna alternativa preživljanja prostega časa vsem oblikam zasvojenosti. Na več kot 70 prireditvah v različnih krajih po vsej Sloveniji bo več kot 20.000 mladih preživelo dan v raznovrstnih športnih aktivnostih z vetrom v laseh.
 
ŠE VEDNO SE NAM LAHKO PRIDRUŽITE
Za lokalne izvajalce smo pripravili vrsto ugodnosti. Prijazno Vas vabimo, da se nam pridružite in z nami pričarate mladim čudovit dan v športnem vzdušju, poln zanimivih športnih animacij in iger ter ustvarjalnih delavnic.
 
Lokalni izvajalci prijavite svojo prireditev Veter v laseh preko spleta na spodnji povezavi: