Usposabljanje za izvajalce Veter v laseh

Usposabljanje za izvajalce Veter v laseh

  • 08.04.2015
  • V torek, 7. aprila 2015, smo izvedli krajše usposabljanje za lokalne izvajalce prireditev Veter v laseh, kjer smo podali potrebne informacije, kako organizirati uspešen dogodek.
V torek, 7. aprila 2015, smo izvedli usposabljanje za lokalne izvajalce prireditev Veter v laseh. Kar precej različnih lokalnih organizacij je izkazalo zanimanje za izvedbo te priljubljene športno-družbene prireditve za otroke in mladostnike. 
Pri tem se pogosto porodi vprašanje, kako se lotiti organizacije prireditve in kaj vse le ta zajema. Na usposabljanju smo odgovorili na vsa ta vprašanja, razložili natančen postopek organizacije in podali vse potrebne informacije. Gospa Sabina Gabrijel je odlično predstavila primer dobre prakse, in sicer kako prireditev organizirajo v Škofji Loki, kjer že nekaj let priredijo zanimiv festival Veter v laseh, ki privabi številne obiskovalce tudi v popoldanskem času. Prepričani smo, da bodo prisotni dobro uporabili pridobljeno znanje in otrokom v svojem kraju pripravili čudovit dan, poln športa, smeha in nepozabnih trenutkov.
 
V kolikor ste zamudili našo delavnico in bi radi izvedeli več o organizaciji prireditve, nam pišite na elektronski naslov mojca.markovic@sportna-unija.si. Novi lokalni izvajalci se lahko pridružite k projektu do vključno meseca oktobra.