Eurofit fest 2019

Eurofit fest 2019

  • 23.01.2019
  • V soboto in nedeljo, 9. in 10. marcem se bo v športni dvorani v Medvodah odvil Eurofit fest, največja fitnes konvencija v tem delu Evrope, ki je namenjena vsem ljubiteljem fitnesa, aerobike, plesa, pilatesa in joge.

Eurofit fest je z več kot 1000 udeleženci, več kot 30 prezenterji iz 19 držav z vsega sveta in z več kot 60 vadbami, predavanji in delavnicami največji tovrstni dogodek v tem delu Evrope. 

Letos bo na dvodnevnem dogodku nastpilo več kot 30 mednarodnih strokovnjakov iz različnih področjih fitnes industrije iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Italije, Avstrije, Grčije, Tajvana, Nemčije, Anglije, Ukrajine, Belgije, Irske, Kenije, Združenih držav Amerike, Indije, Rusije in Madžarske.

Zvrstilo se bo 50 dogodkov v dveh dneh: masterclassi, predavanja, delavnice, tekmovanja in zabava. In nenazadnje tudi dobrodelnost. Več o programu na https://www.eurofit.si/program-2/

Nižja cena vstopnic je na voljo samo še do konca januarja. Že od 39,90€ naprej za oba dneva konvencije. Več informacij o dogodku najdete na spletni strani https://www.eurofit.si/.