Veter v laseh Hrastnik

Čudovit dan za Veter v laseh v Hrastniku

Prireditev Veter v laseh je za nami. V petek, 20.9.2019, smo v dopoldanskem in popoldanskem delu uspešno opravljali naloge in se odlično zabavali.

Tokrat smo imeli srečo tudi z vremenom.

S "prevetritvijo" akcije smo se približali zabavi v in ob športu, razigranosti, družabnosti, ekipnemu duhu, povezovanju in vključevanju tistih, ki so sicer manj dejavni.

V Hrastniku je bilo število aktivno udeleženih na festivalu 620, ki so sodelovali v 112 ekipah. Skupno število obiskovalcev pa je bilo preko 700. Festival je potekal v dveh delih. V dopoldanskem delu so se preizkusili osnovnošolci OŠ Narodnega heroja Rajka iz Hrastnika, v popoldanskem pa mešane ekipe otrok, mladostnikov, prijateljev, staršev, dedkov in babic.

Kulturno rekreacijski center Hrastnik je v sodelovanju z Občino Hrastnik, OŠ NHR, Mladinskim centrom Hrastnik, KSP Hrastnik, Zdravstvenim domom Hrastnik, Gasilskim društvom Hrastnik in domačimi športnimi klubi pripravil obilo športa, zabave in smeha. Uspelo nam je, da smo v našem športnem parku s številni prostovoljci omogočili sodelujočim, da so se aktivno preizkusili v športnih in obšportnih dejavnostih, v ospredju pa je bilo druženje, zabava in sprostitev.

Projekt sofinancirata Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije in Fundacija za šport. Program je del prizadevanj Dober tek Slovenija za več gibanja in bolj zdravo prehrano.

Fotogalerija