Veter v laseh

  • 10.06.2019

Tudi letos se je nekaj več kot 200 mladih iz slatinskih osnovnih šol udeležilo prireditve Veter v laseh, ki jo pripravlja LAS Rogaška Slatina.

Na zunanjih igriščih pri II. OŠ Rogaška Slatina so se mladi pomerili v košarki, malem nogometu, odbojki in v igri med dvema ognjema. Poleg tega pa so lahko svoje veščine preizkusili še v namiznem tenisu in na plezalni stezi. Prav tako pa so lahko preizkusili, kako se praktično uporabi defibrilator.

V športnem delu prireditve so se udeleženci pomerili za prva mesta. Člani prvih treh ekip v vseh konkurencah so prejeli medalje in priznanja iz rok karateistov in športnikov leta Občine Rogaška Slatina za 2018, Laure Potisk in Timoteja Jordana. Organizatorji so na prireditvi, ki jo je povezovala Katja Žolgar, med udeležence razdelili poleg spominskih majic še nekaj zanimivih praktičnih nagrad.

Projekt sofinancirata Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije in Fundacija za šport. Program je del prizadevanj Dober tek Slovenija za več gibanja in bolj zdravo prehrano.

Fotogalerija