Dan Športnega društva Trnovo z Vetrom v laseh

Dan Športnega društva Trnovo z Vetrom v laseh se je odvijal v soboto 25.5.2019. Šlo je za brezplačen dogodek, ki je bil namenjen predvsem družinam z mlajšimi otroki.
V dopoldanskih urah nas je pričakalo sonce, tako so otroci uživali v tenisu, gimnastiki, športni animaciji za najmlajše ter tudi igrah brez meja. Glede na to, da se nam zdi pomembno promovirati program Veter v laseh - S športom proti zasvojenosti tako med otroki vseh starostnih skupin, kot tudi med starši, je povezovalec dogodka v času, ko je bilo na dogodku največ ljudi predstavil program Veter v laseh, nato pa so program med samimi aktivnostmi promovirali tudi naši animatorji. Naš cilj na prireditvi je bil razširiti ljubezen do športa med vsemi starostnimi skupinami ter predstaviti tako otrokom, kot tudi staršem športno aktivnost kot zdrav in zabaven način preživljanja prostega časa. Glede na odzive udeležencev ocenjujemo, da smo naš cilj uresničili, kar se je kazalo v tem, da so kljub dežju in nevihtam udeleženci vztrajali v športnih igrah skozi cel dan.

Izvedbo programa Veter v laseh je omogočilo sofinanciranje Ministrstva za zdravje RS, Fundacije za šport in Športne unije Slovenije. Program je del prizadevanj Dober tek Slovenija za več gibanja in bolj zdravo prehrano.

Fotogalerija