Poletne počitnice v ŠAD Mavrica

Poletne počitnice v ŠAD Mavrica

  • 23.06.2020
  • V ŠAD Mavrica bodo tudi letos poskrbeli za doživete poletne počitnice za otroke. Njihov program vključuje vse od športnih aktivnosti do kuharskih spretnosti.

Doživimo tisto najboljše, kar v počitnicah lahko vsak otrok doživi - znanje, igro, dobre medsebojne odnose, spoštovanje, šport, zabavo, nekaj kulture, zgodovine in spoznavanje okolja. Z nami otroci preživijo lepo in aktivno poletje.

Otroci uživajo tudi v druženju in medsebojnemu lotijo tudi mojstrskih del, tehnologije in preživetja v naravi, kmetije, ekologije, kuhanja, raziskovanja in naravoslovja. Tudi plavalni tečaji bodo z nami, obogateni dopoldan z robotiko, rolanjem, rolkanjem in športom.

Letos gremo tudi v gore. Šija. Tam bomo preživeli 5 dni v objemu gora, medsebojnem druženju in izjemnih večerih zabave in raziskovanja.

V društvu so razpisali tudi vadbene programe, ki so tudi podprti s strani občine Domžale in Športne Unije Slovenije. Vadbe za odrasle ZDRAVA VADBA ABC in VADBA ZA ZDRAV HRBET in vadbo za otroke GIBALNE URICE, ki potekajo v času poletja JULIJ/AVGUST vsak torek od 19 ure dalje.

Programi potekajo v Domžalah, Skakalnici, Arboretumu in Zavodu za Šport in rekreacijo Domžale. Potovali bomo športno, peš, skiro, kolo, rolerji. Tako so naše počitnice res izjemne. Več o programih si lahko ogledate na naši spletni strani www.sadmavrica.si ali pokličete na 031 314 870.

Privoščite si dan brez televizije in računalnika!

Mojca Grojzdek, predsednica društva