Aktivne počitnice za otroke

Aktivne počitnice za otroke

  • 18.06.2020
  • Na Fakulteti za šport poleg celoletnih vadb za otroke in odrasle organizirajo tudi celodnevne športne počitnice in plavalne tečaje za otroke, ki se bodo letos odvijali med 29. junijem in 28. avgustom.

Na Fakulteti za šport v poletnem času organiziramo celodnevne športne počitnice in plavalne tečaje za otroke od 29. junija do 28. avgusta. Počitniški programi so skrbno načrtovani, aktivnosti pa vodijo strokovno usposobljeni vaditelji, športni animatorji z večletnimi izkušnjami na področju dela z mladimi – vsi izključno študenti, diplomanti in magistri Fakultete za šport.

Otrokom želijo ponuditi čimbolj razgibane dneve s spoznavanjem različnih športov (gimnastika, akrobatika, nogomet, plavanje, plezanje, atletika, košarka, floorball…), z zabavo na bazenu, reševanjem športnih ugank in različnimi akrobatskimi vragolijami v športnih dvoranah naše Fakultete in v naravi.

Počitnice "športni zmiks", ki zajemajo spoznavanje različnih športov in počitnice s plavalnim tečajem na Fakulteti za šport, se bodo v letošnjem letu odvijale vsak delovnik od 29. junija do 28. avgusta med 7. in 17. uro. Vsega skupaj torej 9 tednov športne zabave v odlično opremljenih prostorih in prelepi okolici Fakulete za šport.

Počitniški plavalni tečaji pa bodo potekali med 29. junijem in 21. avgustom od 9.00 do 12.00.

Počitniški programi bodo usklajeni z upoštevanjem navodil in ukrepov, ki bodo v tistem času veljali glede trenutne epidemiološke situacije.

Prijave so odprte. Več informacij najdete na spletni strani https://www.fsp.uni-lj.si/institut-za-sport/vadba/pocitnice/.