Veter v laseh Polzela

Veter v laseh Polzela

  • 01.06.2019
  • Zveza športnih društev Polzela bo v soboto, 8. junija 2019 ob 10. uri, na športnem igrišču Osnovne šole Polzela organizirala športni dogodek v okviru akcije Veter v laseh – s športom proti zasvojenosti.

Gre za nacionalni športno-družbeni program, čigar namen je širiti ljubezen do športa ter predstaviti športno aktivnost kot zdrav in zabaven način preživljanja prostega časa in najboljšo protiutež vsem oblikam sodobnih zasvojenosti.

Program pod okvirom Športne unije Slovenije poteka že 24. leto zapored, med njegovimi rednim izvajalci dogodkov pa spada tudi Zveza športnih društev Polzela. Ta je letos pripravila dogodek za osnovnošolce in mladino, ki se bodo pomerili v košarki, nogometu, odbojki in rolanju.

Športna unija Slovenije bo s svojimi izvajalci v mesecu juniju izvedla številne dogodke projekta Veter v laseh. Celoten koledar vam je na voljo na naši spletni strani.

Projekt sofinancirata Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije in Fundacija za šport. Program je del prizadevanj Dober tek Slovenija za več gibanja in bolj zdravo prehrano.