Razpis Naravi prijazne športne počitnice

Razpis Naravi prijazne športne počitnice

  • 26.06.2017
  • Športna unija Slovenije objavlja razpis za lokalne izvajalce športnih počitnic za otroke in mladostnike v času šolskih počitnic.
  • Datoteka

Športna unija Slovenije na različnih koncih Slovenije v okviru projekta NARAVI PRIJAZNE ŠPORTNE POČITNICE ZA OTROKE in v sodelovanju z lokalnimi partnerji organizira športne počitnice in večdnevne dogodke za otroke in mladostnike, katerih namen je promocija športne dejavnosti kot zdravega in zabavnega načina preživljanja prostega časa. Prizadeva si za širitev ljubezni do športa in kroga redno aktivnih s poudarkom na vključevanju tistih, ki so v športu manj dejavni, hkrati pa dvigniti ozaveščenost o negativnih posledicah različnih oblik zasvojenosti in pozitivnih učinkih športne aktivnosti. Vrednote, ki jih z ljubeznijo do športa širi, so: zdrav in pozitiven pogled na življenje, veselje, ekipni duh, pripadnost, vztrajnost, disciplina, zdrava zabava, spoštovanje in delavnost.

Vabimo organizatorje in lokalne izvajalce, da se vključite v projekt NARAVI PRIJAZNE ŠPORTNE POČITNICE ZA OTROKE, kjer smo za vas pripravili številne ugodnosti, s katerimi vam želimo olajšati organizacijo in izvedbo vaših športnih programov za otroke. Vse ugodnosti in obveznosti organizatorjev so podrobno opisani v razpisu, ki je dostopen na povezavi RAZPIS. Razpis traja od 26. junija 2017 do porabe sredstev oziroma najkasneje do 5. 11. 2017.

Vključitev v projekt NARAVI PRIJAZNE ŠPORTNE POČITNICE ZA OTROKE je enostavna! Prijavite se v naš uveljavljeni spletni koledar športnih dogodkov na povezavi PRIJAVA in sledite navodilom. Ne pozabite obkljukati sodelovanje v projektu NARAVI PRIJAZNE ŠPORTNE POČITNICE ZA OTROKE.

Tudi letos je projekt humanitarno obarvan! Razveselili bomo socialno ogrožene otroke, ki jih bomo peljali na športne počitnice.