ŠPORTNE POČITNICE V POLNEM ZAGONU

ŠPORTNE POČITNICE V POLNEM ZAGONU

  • 02.08.2015
  • Drugi dan športnih počitnic Veter v laseh je prinesel obilo novih dogodivščin. Otroci so napolnili športna igrišča in ustvarjali vodni svet.
Prvi večer smo preživeli ob tabornem ognju, kjer smo peli ob zvokih kitare in harmonike. Drugi dan športnih počitnic Veter v laseh je prinesel obilo novih dogodivščin. 
 
Pred zajtrkom smo se razmigali z jutranjo telovadbo. Po zajtrku so sledile različne aktivnosti. Športne aktivnosti so potekale v znamenju iger z žogo. Naučili smo se osnovnih elementov nogometa, košarke in odbojke. Otroci so odlično obvladovali žogo, bili natančni pri strelu na gol in metu na koš ter med igro nogometa, košarke in odbojke pokazali kar precej lepih potez. Imeli smo delavnice socialnih veščin, obiskal nas je tudi Športko. Na kreativnih delavnicah so otroci izrazili svojo bogato domišljijo z ustvarjanjem vodnega sveta iz različnih odpadnih materialov. Najstarejši pa so za mlade izdelali razvedrilno igro Človek ne jezi se v naravni velikosti. Poleg tega so pripravili tudi prav lep taborni ogenj, kjer se prav v tem trenutku* vsi skupaj zabavamo s petjem slovenskih pesmi. V popoldanskem času so nekateri uživali v petju, nekateri so se odločili za igranje košarke in nogometa, ostali pa so izbrali ples. 
 
Da se imamo v Gozdni šoli Mozirje res super, najbolje opišejo kar foto utrinki.
 
*Novica je nastajala prav v času druženja ob tabornem ognju.