Vabilo na usposabljanje za organizatorje prireditve Veter v laseh

Vabilo na usposabljanje za organizatorje prireditve Veter v laseh

  • 23.03.2015
  • Za izvajalce akcije bomo v torek, 7. aprila 2015, ob 17:00 v prostorih ŠUS na Vodnikovi cesti 155 v Ljubljani pripravili krajše usposabljanje, kjer vas bomo seznanili s potrebnimi napotki in nasveti glede organizacije dogodka.

Vabimo Vas, da soustvarjate z nami bogat program športne zabave in postanete lokalni izvajalec te uveljavljene in kvalitetne športno-družbene prireditve.Organizatorja najbolj zanimive prireditve Veter v laseh bomo nagradili s 3-dnevnim aktivnim oddihom v Gozdni šoli Mozirje.

Za izvajalce akcije bomo v torek, 7. aprila 2015, ob 17:00 v prostorih ŠUS na Vodnikovi cesti 155 v Ljubljani pripravili krajše usposabljanje. Seznanili vas bomo s potrebnimi napotki in nasveti glede organizacije dogodka. Predhodna prijava na usposabljanje na spodnji elektronski naslov je obvezna.

 

Več informacij  o ugodnostih za izvajalce, konceptu akcije in poteku prireditev ter prispevke z lanskih prireditev najdete na tej spletni strani, spremljate nas lahko tudi na Facebooku. Prijazno Vas vabimo, da se za dogovor o predstavitvi projekta oziroma v primeru dodatnih vprašanj obrnete na vodjo projekta Mojco Markovič (041 601 155, mojca.markovic@sportna-unija.si).

 

Pridružite se nam ter ustvarite otrokom in mladostnikom fantastičen dan v športnem vzdušju!