VETER V LASEH V CERKNICI

VETER V LASEH V CERKNICI

  • 13.06.2014
  • V soboto , 7. 6. 2014 so na OŠ Notranjski odred Cerknicana izvedli prireditev v sklopu akcije Veter v laseh. Na igrišču pred osnovno šolo se je zbralo 274 otrok v starosti od 10 do 14 let.
V soboto , 7. 6. 2014 so na OŠ Notranjski odred Cerknicana izvedli prireditev v sklopu akcije Veter v laseh. Na igrišču pred osnovno šolo se je zbralo 274 otrok v starosti od 10 do 14 let.
 
Poleg košarke, nogometa in odbojke, so se učenci ukvarjali tudi z likovno izraznostjo, kjer so predvsem učenke in učenci četrtih razredov lepo pobarvali vhod v telovadnico. Izbirni predmet Rastline in človek , je v sodelovanju s Klasjem, kmečka dekleta in žene na podeželju, pripravil etnološko razstavo.
 
Nekateri učenci so se podali na kolesarjenje, drugi pa na pohod, kjer so nabrali šopke za vse zmagovalne ekipe. Za otvoritev so poskrbele plesalke, ki so nam pričarale lep uvod. Vseskozi pa nas je zabavala tudi maskota akcije.
 
Glavni besedi, pa sta pripadli županu in v.d. ravnateljice, ki sta otvorila prireditev in tudi podelila vse medalje najboljšim učencem in učenkam.