VETER V LASEH V ZAGORJU IN NA IZLAKAH

VETER V LASEH V ZAGORJU IN NA IZLAKAH

  • 09.06.2014
  • Letošnji festival Veter v laseh se je odvijal na dveh lokacijah. V Zagorju sta potekala ulična košarka ter tekmovanje v prostih metih. Na Izlakah pa je bilo zelo živahno pri malem nogometu za osnovnošolce. Za organizacijo in izvedbo prireditve so posrkbeli v ŠD Izlake.
Letošnji festival Veter v laseh se je odvijal na dveh lokacijah. V Zagorju sta potekala ulična košarka ter tekmovanje v prostih metih. Na Izlakah pa je bilo zelo živahno pri malem nogometu za osnovnošolce. Za organizacijo in izvedbo prireditve so posrkbeli v ŠD Izlake.
 
Tekmovanja v prostih metih se je udeležilo 16 tekmovalcev, v ulični košarki pa so tekmovale tri ekipe, ena ekipa v kategoriji od 13 do 15 let in dve ekipi v kategoriji nad 16 let. Ekipe so prejele kolajne, zmagovalci v prostih metih pa so prejeli vstopnice Pustolovskega parka Geoss.
 
Na Izlakah pa je je bilo zelo živahno pri malem nogometu za osnovnošolce, kjer se je pomerilo kar nekaj ekip. Zmagovalne ekipe so prejele pokale. Tekmovanje v prostih metih je potekalo ob odmorih malega nogometa, zmagovalci pa so prejeli vstopnice Pustolovskega parka Geoss.
 
Veliko dela je imela tudi  atletska sekcija, ki je pripravila tekmovanje v suvanju krogle, skoku v daljino, ter tek na 300 metrov. Tekmovanja so bila zelo dobro obiskana. Udeležile so se jih vse starostne skupine, za nagrado pa so tekmovalci prejeli diplome in kolajne.
 
Tudi pripravljeni poligoni so naleteli na zelo dober odziv. Poligone so postavili člani karate kluba PON-DO-KWAN Izlake, članice Twirling kluba SAVA in rekreacijska sekcija ŠD Izlake.
Otroci in njihovi starši, so bili nad poligoni navdušeni.
 
Celotno dogajanje je lepo povezala maskota festivala in popestrila odlično vzdušje na igrišču. Imeli smo se lepo  in vsekakor nadaljujemo tudi naslednje leto.
 

FOTOGALERIJA