VETER V LASEH NA VIDEM DOBREPOLJE

VETER V LASEH NA VIDEM DOBREPOLJE

  • 03.06.2014
  • Prvi junijski dan je v Dobrepolju minil v znamenju športnih aktivnosti, ki so jih v sklopu akcije Veter v laseh pripravili člani ŠD Dobrepolje. Kljub muhavemu vremenu se je na prireditvi zbralo več kot 60 mladih in njihovih staršev.
Prvi junijski dan je v Dobrepolju minil v znamenju športnih aktivnosti, ki so jih v sklopu akcije Veter v laseh pripravili člani ŠD Dobrepolje. Kljub muhavemu vremenu se je na prireditvi zbralo več kot 60 mladih in njihovih staršev.
 
Nekaj aktivnost so učitelji OŠ Dobrepolje izpeljali še pred pričetkom akcije. Z literarnimim in likovnimi prispevki ter v kvizu je sodelovalo preko 70 učencev. Na dan prireditve je v športnih aktivnostih sodelovalo preko 60 mladih, ki so se pomerili v rolanju, mini nogometu, odbojki in spretnostnih igrah. Z najmlajšimi so letos prvič nastopili tudi starši in prijetno popestrili dogajanje.
 
Zaključek je potekal v vedrem vzdušju ob podeljevanju majic in spominskih medalj.  Za konec so mlade in njihove starše še posladklai s »šmornom«, ki ga je pripravil izvrstni kuhar, sicer član ŠD Dobrepolje.