• ZPO se predstavi udeležencem projekta Aktivna podjetja

  ZPO se predstavi udeležencem projekta Aktivna podjetja

  19.02.2018 Novice
  Pretekli konec tedna se je v Slovenj Gradcu odvijalo prvo srečanje sodelujočih na evropskem projektu Aktivna podjetja. S predstavitvijo programa Zdravju prijazna organizacija je bila na dogodku prisotna tudi naša ekipa. Primer realizacije programa v praksi je predstavila Polona Štajnar.
 • Imenovana Komisija za akreditacijo programov usposabljanj na področju športa

  Imenovana Komisija za akreditacijo programov usposabljanj na področju športa

  13.02.2018 Novice
  Vlada RS je na svoji 167. redni seji 7.2.2018 imenovala Komisijo za akreditacijo programov usposabljanj na področju športa. Med člani slednje je tudi dr. Maja Bučar Pajek, predsednica Strokovnega sveta ŠUS.
 • Prva predavanja pod streho

  Prva predavanja pod streho

  05.02.2018 Novice
  Ta konec tedna smo v Slovenj Gradcu pričeli s prvimi predavanji v sklopu usposabljanja Vaditelj športne rekreacije. Nova znanja in izkušnje bo na izobraževanju iskalo 27 vaditeljev.
 • Okrogla miza Nogomet smo ljudje

  Okrogla miza Nogomet smo ljudje

  02.02.2018 Novice
  Športno društvo Out in Slovenija v sodelovanju z Društvom DIH vabi na mednarodno okroglo miza Nogomet smo ljudje – cela mavrica ljudi, ki bo prihodnji petek v Mestni hiši Ljubljana.
 • V Ljubljani uvod v mednarodni projekt School To Move

  V Ljubljani uvod v mednarodni projekt School To Move

  26.01.2018 Novice
  V Ljubljani je od srede do petka potekal uvodni sestanek novega projekta School To Move, ki so se ga udeležili partnerji iz Španije, Bulgarije, Slovenije, Romunije in Grčije.