• Mednarodni dan brez dvigal - sreda, 24. april 2019

  Mednarodni dan brez dvigal - sreda, 24. april 2019

  Novice 24.04.2019
  Na pomembnost telesnih aktivnosti nas opozarjajo različne mednarodne in lokalne kampanje, tokrat No Elevators Day. Še najbolj pa nas na nujnost gibanja opozarja naše telo.
 • Na zvonik!

  Na zvonik!

  Novice 23.04.2019
  Univerzitetna športna zveza Primorske bo jutri, na Dan brez dvigal - No Elevators Day organizirala sprehod na koprski zvonik. Prijazno vabljeni na ta zanimiv dogodek.
 • Razpis: sodelujte v programu Slovenija v gibanju

  Razpis: sodelujte v programu Slovenija v gibanju

  Novice 19.04.2019
  S pomladnimi meseci se poleg lepega vremena pričenja nova sezona programov ŠUS. Vabimo članice Športne unije Slovenije, da se vključijo v nacionalni program Slovenija v gibanju!
 • Tajski boks - Scorpioni bili trd boj na Češkem

  Tajski boks - Scorpioni bili trd boj na Češkem

  Novice 17.04.2019
  V češki prestolnici Praga se je konec minulega tedna odvijal jubilejni, 100. Krog Odprtega prvenstva Češke, ki ga organizira Češka zveza tajskega boksa. V športni dvorani na Chrupavcah je potekalo 30 dvobojev, v katerih so nastopili češki in slovenski borci. Slovensko ekspedicijo so sestavljali Muay Thai gym Ptuj, Khun Kao gym Ljubljana ter Scorpion gym iz Novega mesta pod vodstvom predsednika društva Iztoka Vorkapića ter najtrofejnejšega slovenskega tajskega boksarja Francija Grajša, ki je pred kratkim sklenil svojo tekmovalno pot.
 • Otvoritev Gozdne šole Mozirje

  Otvoritev Gozdne šole Mozirje

  Novice 17.04.2019
  Prijazno vas vabimo na otvoritev Gozdne šole Mozirje, ki bo potekala v petek, 26. aprila ob 14. uri v okviru praznovanja občinskega praznika Občine Mozirje – Jurjevo 2019.