Usposabljanje Kettlebell fitnes inštruktorjev - osnovni nivo

 • Panoga
  Usposabljanje
 • Kdaj
  13.04.2019 do 14.04.2019
 • Kje
  Ljubljana
 • Prizorišče
  Kettlebells center
 • Regija
  Osrednjeslovenska
 • Država
  Slovenija
 • Facebook
Usposabljanje Kettlebell fitnes inštruktorjev - osnovni nivo
  organizator
 • Kettlebell šport zveza Slovenije

 • E-mail
  kristina.pukl@gmail.com
 • www
 • Telefon
  041913678
 • Kontakt
  Kristina Pukl

Kettlebell je izjemno uporaben in vsestranski vadbeni pripomoček, s katerim lahko treniramo in razvijamo vseh 10 spretnosti, ki naj bi jih posameznik, ki želi biti fit, obvladal: kardiovaskularna vzdržljivost, moč, fleksibilnost, hitrost, eksplozivnost, koordinacija, spretnost, ravnotežje, natančnost in psihična ter fizična čvrstost.
Vendar pa nepravilna uporaba in napačna tehnika lahko velikokrat pripeljeta do slabših rezultatov, tudi poškodb.
V Kettlebell šport zvezi Slovenija si zato zelo prizadevamo za pravilno uporabo in tehniko s Kettlebelli, tako v rekreativne, kot športne namene.

Želite nadgraditi svoje znanje in v svoje vadbe uvesti vaje in treninge s Kettlebelli?

KETTLEBELL je izjemno uporaben in vsestranski vadbeni pripomoček, s katerim lahko treniramo in razvijamo vseh 10 spretnosti, ki naj bi jih posameznik, ki želi biti fit, obvladal: kardiovaskularna vzdržljivost, moč, fleksibilnost, hitrost, eksplozivnost, koordinacija, spretnost, ravnotežje, natančnost in psihična ter fizična čvrstost.

Vendar pa nepravilna uporaba in napačna tehnika lahko velikokrat pripeljeta do slabših rezultatov, tudi poškodb.

V Kettlebell šport zvezi Slovenija si zato zelo prizadevamo za pravilno uporabo in tehniko s Kettlebelli, tako v rekreativne, kot športne namene.

Ponovno vas vabimo, da se nam pridružite na novem usposabljanju za KETTLEBELL FITNES INŠTRUKTORJE!

Na dvodnevnem usposabljanju, ki ga vodi mednarodno priznani vsestranski atlet (Master of Sports International Class)  in vrhunski trener (Master Coach), Gregor Sobočan, vam bomo podrobno predstavili Kettlebelle ter vas opremili z obilico znanja (tako teoretičnega, še posebej pa praktičnega) s področja Kettlebell fitnesa in Kettlebell liftinga!

Usposabljanje je namenjeno vsem, ki bi v svoje vadbene programe želeli vključiti Kettlebelle ter z njihovo pravilno in učinkovito uporabo izboljšati splošno fizično pripravljenost vaših vadečih ter  nadgraditi svoje znanje tudi s področja športa Kettlebell Liftinga.

Na usposabljanju se nam lahko pridružite tudi vsi tisti, ki ste se s Kettlebelli že spoznali, a bi radi svoje znanje glede njihove pravilne uporabe še poglobili in nadgardili ali zgolj obnovili!


OPIS PROGRAMA:

 

Na dvo-dnevnem usposabljanju se bomo poglobili v Kettlebell Lifting, Kettlebell fitness, energijske sisteme, cikliazcijo, predstavili pa vam bomo tudi nov sistem treniranja – KONJUGIRAN PRISTOP  K TENIRANJU v KETTLEBELL LIFTINGU, ki je postal popularen predvsem zaradi tega, ker omogoča vsem, ki ga uporabljajo ohranjanje vrhunske forme, dobrega počutja in izgleda!
Poudarek bo na praktičnem delu (učenje pravilne tehnike), veliko znanja pa boste pridobili tudi za samostojno pripravo Kettlebell lifting treningov ter treningov splošne fizične pripravljenosti za začetnike, napredne športnike ter rekreativce in tekmovalce. 


Komentarji (0)

Oddaj komentar

Zaradi omejevanja avtomatiziranih sporočil, prosimo rešite preprost matematičen test. Odgovor zapišite s številko (ne besedo).

Ni komentarjev