Veter v laseh na Mini olimpijadi v Novi Gorici

Veter v laseh na Mini olimpijadi v Novi Gorici

  • 07.09.2018
  • Športni park Nova Gorica bo v sredo, 12. septembra, gostil Mini olimpijado, ki bo potekala v okviru slovenskega projekta Veter v laseh – s športom proti zasvojenosti.

Glavni namen Mini olimpijade, ki je projekt Olimpijskega komiteja Slovenije, je predstaviti otrokom različne športne discipline, pri čemer je velik poudarek tudi na predstavitvi olimpijskega gibanja – olimpijskega in fair play protokola.

Dogodek v Novi Gorici bo potekal v izvedbi Športne zveze Nova Gorica, na sporedu pa bo med 9. in 12. uro. Takrat se bodo na mestnem štadionu predstavila športna društva in klubi, ki delujejo v mestu in okolici. Otroci se lahko preizkusijo v različnih športnih panogah, najbolj pomembno pa je, da se zabavajo.

Športna unija Slovenije bo s svojimi izvajalci v mesecu septembru izvedla številne dogodke projekta Veter v laseh. Celoten koledar vam je na voljo na naši spletni strani.

Projekt Veter v laseh sofinancirata Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije in Fundacija za šport. Program je del prizadevanj Dober tek Slovenija za več gibanja in bolj zdravo prehrano.